Home Рубрики Коментарът на ... Нова българска приказка

Нова българска приказка

1 min read
0
0
190
Румяна Ченалова

Иван Тодоров не съдействал на разследването и не предоставил паролите за компютърните конфигурации.

loading...

Но специализираната прокуратура си е спец по всичко.

Разпитала свидетели и о, чудо – разкрила таен чат с Бивол, изтекли данни към Ройтерс, даже и хакване на софтуера на “Поливни системи“.

Станало ясно на спец прокуратурата защо от известно време прокурорите били замаяни и с нестабилна походка – държавата се клатела, правителството се клатело и най- вече националната сигурност. Веднага се втурнали към НАП и разпитали служители щото шефката се мъчела някъде, разкъсвана от въпроса „Да прекъсна ли отпуска си или не?!“ / по Шекспир/.И заразказвали тези служители колко им се затруднила работата – то ЕГН- та, то номера на лични карти, фирмени данни и какво ли още не се реело в кибер пространството и още повече засилвали клатенето. Жертва от всякъде била тази НАП.

Но спец прокуратурата си знае работата – иззела каквото и падне, заковала страшни обвинения, поискала „задържане“- както си знае.

От тук нататък ние си знаем – ще плащаме. Парите обаче вече не стигат за обезщетения. Ще трябва да увеличат данъците, нови да измислят. Ще се затрудни правителството от мислене…

Поуката е – да се закрият всички специалности по компютърни технологии, а преподавателите – с обвинения и на съд.

Румяна Ченалова

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Не спряха да мелят, обаче…

Парламентът – Дюкянът за празни приказки – пусна кепенци. А Щабът ще дава вече една преско…