Home Рубрики Коментарът на ... Новините от деня с Елена Гунчева: Нормален ден на срам и резил на Територията

Новините от деня с Елена Гунчева: Нормален ден на срам и резил на Територията

1 min read
0
1
324
Поредният резил на Борисов

– БАЦЕ ЗОР НЯМА. Вместо дипломатично да се реши проблемът с изказването на Дачич и Борисов, след студеното сдобряване вчера, днес поведението на Баце отново ескалира. Настоя като малко хлапе Дачич да му се извинял, защото не можело така, след което продължи със закани: “Сега ще види.”, “Добре, щом така са преценили”, “Ще видят те неприемливо поведение”. В резултат вместо да се уталожат страстите, Баце толкова високо вдигна лентата на простотията, че надали скоро със Сърбия ще имаме добри отношения. И само да спомена, че ЕС не е признал Косово за независима държава, няма обща декларация от съюза, а само от отделни държави в състава на ЕС. Така че формално Дачич е прав. Още повече, че сърбите са патриоти и не са като Баце от зор да влязат в ЕС, да забравят националността си. И като казах зор, да спомена и че Баце заяви, за Дачич: “Аз от него зор нямам.”. Елегантно, интелигентно и дипломатично! Бай Ганьо ряпа да яде!

loading...

– САКЪН, ЕРДОГАН ПАША, САКЪН. Баце мина като БТР през дипломацията в Сараево, като изтрепа рибата тотално. За срещите си с президента на Турция – Ерджеп Ердоган, Баце заяви, че когато някоя тема не му харесвала, му казвал: “Сакън, сакън, недей!”. Не се и съмнявам, че Ердоган силно е бил впечатлен от дипломатическото извращение. Но надали го е послушал. Притеснително е това, че за строежа на нови джамии и реставрирането на другите, Ердоган е поставил въпроса, а Баце е казал, че сега просперираме и ще изчакаме и ще строим. А дърво, де! След това Баце продължи, че турците били най-мили, любезни и внимателни, а България им била важна и любима. Аз лично се притесних от това изявление. Баце явно обаче осъзнава нищо извън селфитата и потупванията по главата.

– МАФИЯТА МАХА МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ. Както и се очакваше, диктатурата ограничава всички възможности за независимо и честно отчитане на изборните резултати. Махат машинното гласуване, защото било….скъпо. Явно не толкова скъпо като петдесетачка по гетата на глас. Но пък неудобно затова. Вместо да вървим към цивилизован начин на гласуване, ние се връщаме назад. А с оглед на електората на гербавите, скоро очаквам вместо наименованията на имената и партиите, да има снимки на кандидатите, а подписването в избирателния списък да става с отпечатък от пръст.

-АЛ ЙО ОТНОВО КЪРТИ МИВКИ. В предаване днес видният отвсякъде евродепутат Ал Йо хвърли в тежки размисли слушателите си. Разбрахме от него, че България била ДЛЪЖНА да е лидер на Балканите. Направо една малка герберска империя на просперитета насред пропадналите държави наоколо като Турция, Гърция, Сърбия, Румъния. Странно защо не се усещам чак толкова важна като гражданин на най-бедната в ЕС, че и в Европа държава. Няма да обяснявам какво точно ме грее дали сме лидер или не сме на Балканите. Това, което отново ме изуми е, че Ал Йо заяви, че не МОЖЕЛ да ДОПУСНЕ около България да има проруски настроена държава като Сърбия. И какво ще направи, че ми стана интересно?!? Само където война не им обяви, защото харесвали Русия. Бедна ми, бедна Българийо, това са хората, които те защитават по света!!! И като финал на всичко, разбрахме от великия евродепутат, че България е локомотив, който тегли всички към ЕС. Тадуф-тадуф….само да спомена, че днес един локомотив на БДЖ се запали на линията Ямбол-Бургас, ама все пак …..България наистина ми прилича на локомотив на БДЖ – амортизирана, мръсна, с технически проблеми и без бъдеще.

Нормален ден на срам и резил на Територията.

Елена Гунчева, Фейсбук

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Идиотщината в територията продължава…

Чета Заповед № РД-01-369/30.06.2020 г. на министър Ананиев. Много интересно четиво. Особен…