Home Рубрики Коментарът на ... Някои препоръки и добронамерени забележки към премиера и правителството

Някои препоръки и добронамерени забележки към премиера и правителството

2 min read
0
0
67
Любомир Кольовски

ОТНОСНО: Регулярните инспекции и други форми на одит на националните обекти в страната – магистрали, пътища, производствени мощности, баничарници и кебапчийници

loading...

Др. Премиер,

Както е известно, Вашите и на министрите Ви проверки на структуроопределящи и важни за страната и ЕС грандиозни обекти, предизвикват очакван и оправдан интерес сред широката общественост и хората внимателно слушат, гледат и четат как Вие и министрите Ви неуморно и безспир бръмчите с джипа си из цялата страна и зорко следите изпълняват ли се качествено и навреме препоръките и разпорежданията на Партията и Правителството.

В тази връзка искам да направя едно предложение, което, ако го приемете, значително ще увеличи количеството на народните флуиди, насочени към Вас поради нестихващата народна любов:

Предлагам инспекциите Ви да бъдат придружавани от фолклорни състави и оркестри, които да създават подходяща интонационна и визуална среда за неудържимия обществен възторг, който напълно заслужено предизвиквате. Съставите и оркестрите ще запълват паузите във Вашите инспекции докато си бъбрите и другарувате с трактористи, булки, моми, невести, шивачки и други труженици., а множеството ще се хване на кръшното хоро! Красота!

Предложението ми би имало и още един положителен ефект, тъй като ще доведе до висока степен за заетост на членовете, членките и членчетата на фолклорните състави и оркестри, които както е известно са съставени от самодейци и това ще стимулира читалищната дейност в редица населени места. С носиите, песните и танците на самодейците Вашите инспекции ще придобият нов колорит, ще придобият по-голяма внушителност и ще въздействат много по-силно на широките народни маси, които много Ви обичат.

Др. Премиер, Вервайте ми!

Л. К., хореограф-аматьор и диригент на гъдулков струнен оркестър

Load More Related Articles

Check Also

Кеф с кефки и шкембе

В Пловдив имаше днес някакво събитие на армията. Бяха разположили някакви ракети, някакви …