Home Рубрики Коментарът на ... Няма кой и какво да спре простаците в ефира!

Няма кой и какво да спре простаците в ефира!

1 min read
0
0
155
Любомир Кольовски

„Слави Трифонов започна шоуто си тази вечер с коментар за участието на президента Румен Радев в Конференцията на ООН в полския град Катовице.

В българското законодателство и протокол няма позиция първа дама, тя няма право на кабинет и бюджет, но често придружава президента и то с държавни пари. Така напрактика президента Радев води жена си на екскурзия с нашите пари, каза Трифонов.

Той показа документ за състава на българската делегация, според който Десислава Радева е записана като заместник-водач на делегацията.”, чета в някакъв сайт и тъй като не гледам шоуподобието на Славчо, питам се защо тоя тип не насочи дебелашката си ирония и плоските си шеги към премиера Бойко, за когото е доказано, че е изхарчил над 38 млн. лв. за авио експедиции, а на борда на правителствените и военни летателни апарати се возеха футбалери и фолк гърли? Очевидно е, че Славчо се е съпикясал и осеферил след резила си с интервютата с премиера, омбудсмана и с шефката на парламента и сега отново го дава проектант, архитект и инженер на нов политически проект.

Няма кой и какво да спре простаците в ефира!

Load More Related Articles

Check Also

Народът иска справедливост

Това е най-трудното днес. Да гледаме хората, ограбили България, как живеят от откраднатото…