Home Рубрики Коментарът на ... Общата кауза на леви, десни и аполитични, на всички почтени люде, е възстановяването на демокрацията и законността

Общата кауза на леви, десни и аполитични, на всички почтени люде, е възстановяването на демокрацията и законността

1 min read
0
0
23
Иво Христов

След дни на масови протести взеха да се прокрадват колебания. Губим време в дискусии малко ли, много ли са парите от Брюксел. Мигар те са за гражданите, а не за шайката. Умуваме ще има ли оставки или не. Отговорът зависи първо от нас, после от тях. Ако на площада са 5000, оставки няма да има. Ако са 70 000, оставките са въпрос на дни.

loading...

Безумно е да се правят протести на различни места. Кошлуков няма да си тръгне, ако правителството е на мястото си. Най-много да притвори прозореца. Относно участниците в протеста: не сме се събрали да си търсим взаимно кусури. Десет години го правехме във фб. Не рискуваме да си кажем нищо ново😅. Десницата се опитва да си присвои протеста. Но всички останали сме актьори, а не публика и няма причина да напускаме сцената. Общата кауза на леви, десни и аполитични, на всички почтени люде, е възстановяването на демокрацията и законността. Мутри, вън!

Иво Христов

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…