Начало Рубрики Коментарът на ... Обвинението към Йончева е прокурорски чиклит, юридическа мелодрама

Обвинението към Йончева е прокурорски чиклит, юридическа мелодрама

1 мин. четене
0
0
298
Александър Симов

Обвинението към Йончева е прокурорски чиклит, юридическа мелодрама, създадена да прикрие каква голяма гилотина за демокрацията готвят. Елена създала фирма в която друга фирма дала пари, а тази друга фирма, предполагало се, била на Цветан Василев. Котката на Шрьодингер ряпа да яде. Да не говорим, че с такава формулировка може да бъде повдигнато обвинение към всяка медия, която е взимала пари за реклама от Цветан Василев.

Струва ми се обаче, че ГЕРБ забравят с кого си имат работа. Хей, това е Елена Йончева – жената, която влезе в Афганистан в най-мрачното време на талибаните. Когато Цацаров не е познавал нищо друго, освен луксозните пловдивски ресторанти, тя правеше филм за сомалийските пирати. Това е депутатката, която така прасна ГЕРБ в слабините, че Делян Добрев още се разхожда из кулоарите на парламента с погледа на Тодор Живков от пленума на 10 ноември.

Една от любимите ми книги започва с мисълта на Джонатан Суифт: “Яви ли се на света истински гений, ще го познаете по туй, че глупците всинца са в сговор против него”. Сговорът на глупците обаче ще е безсилен срещу Елена.

Вижте още свързани статии

Вижте също така

Това, което бе разрушено за 10 години няма лесно да бъде възстановено

Има един ясен и неизменен признак за политическия край на един политик – когато този полит…