Home Рубрики Коментарът на ... Онуй кърти асфалта!

Онуй кърти асфалта!

2 min read
0
0
35
Борисов

Онуй е на ежедневната си психотерапия, като с джипката се ветрее из територията да проверява кой как работи. Интересно какви дълбоки знания или изобщо знания има по отношение на строителството /още си спомням как почукваше по самолетите и казваше, че са много добри/? Виж, за телоохраняване може и да разбира, пазил е телата и на Тодор Живков, и на Симеончо. Ама чак от строителство? То тая работа не се учи с гледане, да си знаете!

loading...

Днес Онуй сполетя Бойково и Лилково за ремонта на пътя там. И понеже отвреме навреме ходя, съм силно притеснена и в близките години надали ще посмея да се мерна по тези краища, защото е доказан факт, че където Онуй е минало, чакъл и асфалт не са останали, или пък тръгват свлачища /срутища я търсих в тълковния речник, амо не я намерих и реших да не рискувам така безотговорно като Онуй да употребявам непознати думички/.

А да си знаете, точно този път е пълен с места, където има свлачища. Като метнат една пеперудена мрежа по скалите, ефектът ще бъде, че освен камънаците, и мрежата ще се стовари върху пътя.

Не мога да не се запитам кой контролира как работи Онуй. Защото видимо не работи, само се вее като кафяв вестник навсякъде и се фотка. А снимките в стил „селски гимназист на разходка“, направо избиват рибата!

* И пак се питам, дали няма някакво специфично и интимно заболяване, че постоянно ръцете да са му в джоба и да си крепи някои неща!?! А на мащабното ръчище се вижда завързано окултно конче, да не го урочасат враговете Му!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Още щрихи от анатомията на предателя

„Депутатите от БСП, които напуснаха парламентарната група, осигуряваха кворума на мн…