Home Рубрики Коментарът на ... Онуй отново хвърчи на крилете на глупостта

Онуй отново хвърчи на крилете на глупостта

2 min read
0
0
129
Борисов

Като гълъбица на глупостта се носи из територията Онуй, като освен фотките с недоуважени лелки и дечица, ръси премъдрости, от които на интелигентните хора им идва да вземат правата лопата и да го почнат. То бива, бива глупост, ама бивол за мезе не бива!

loading...

Разбирам от словоизлиянията на Онуй, че младите хора били оптимистично настроени и оставали тук, защото ежегодно доходите се вдигали и изобщо, той – Онуй, бил направил България райска градина, с банани и политици-манафи на всяка крачка. Явно след концесията на летище София не е наминавал нататък да види колко млади хора направо бягат от местопрестъплението, в каквото превърна Родината ни.

Да, доходите се вдигат, но покупателната способност намалява до степен на невъзможност за оцеляване. То е лесно да бележиш някакъв ръст, като вдигаш заплатите с по 2-3 %, а пенсиите с по 50 лева. Ама разходите също се вдигат, всеки ден става все по-скъпо, а държавата само взема от гражданите, без тези пари да се влагат за общото благо, а се ограбват от сътрапезниците на Онуй.

Защо почти три милиона българи, голяма част от които млади хора, са в чужбина? Заради доходите! Защото не искат да живеят и умират в мизерия и бедност и искат да дадат шанс на децата си. В „проспериращата“ територия заплатата позволява единствено да си платиш сметките, а за оцеляването трябва да вземаш и заеми и бързи кредити. Българите зад граница са най-големите инвеститори в България, всеки четвърти-пети човек разчита на близки от чужбина да му пращат пари.

И на този фон наглостта на мутрата няма сравнение. Че е умствено ощетен, е ясно на всички. Но няма ли някой около него да му затвори устата да не плещи глупости по цял ден, че ни дразни допълнително. Тези воаяжи с джипката /които, впрочем, ние плащаме/, това фоткане и постоянно висене по медиите допълнително му усложняват диагнозата.

На тази територия просперират единствено престъпниците. Само те се чувстват спокойни, защото държавата е тяхна. Затова и младите хора се евакуират – защото не искат да живеят в държава, управлявана от престъпници и държана в контролирана бедност. Нещо неясно, мутро!?!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Още щрихи от анатомията на предателя

„Депутатите от БСП, които напуснаха парламентарната група, осигуряваха кворума на мн…