Home Рубрики Коментарът на ... Отровихте доверието ни

Отровихте доверието ни

2 min read
0
0
13
Отровихте доверието ни

Отровните продължават да ме отвращават с действията си. След интервюто преди няколко дена, в което си изливат душата и намеренията да участват в политиката и да подкрепят стари муцуни, днес продължават. Щели да правят среща с извънпарламентарни опозиционни партии – на Слави, на Маяма и на Ицето Продай България. Съмнявам се да има здравомислещ българин, който да не е изцяло отвратен от другото отровно трио, което точи зъби за властта. Сестра Галева, чалгарят, който опростачи цяло едно поколение българи и бивш заместтник-министър при Борисов, сега щели да ни спасяват. Мерси, ще пропуснем!

loading...

И нещо мноооооого забавно – “Републиканци за България”, или партия РЪБ, както я наричам, ЗАСЕГА не била поканена в този формат, защото я нямало в проучванията. Значи, ако я има в проучванията, ще я поканите, така ли?!? Баси опозицията, когато Маяма и Цецку са начело!!!

Със стари к. нов политически бардак няма да направите. Ние даже вече не искаме политически к-и да ни управляват, а почтени и морални държавници. Така, че, сметките ви са грешни. Няма да допуснем нова подмяна!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Иначе премиерът – Шут и министрите му разправят, че всичко е наред

Пловдивската МБАЛ “Св. Мина”, определена като ковид болница не може да функцио…