Home Рубрики Коментарът на ... Плашилата на главатаря и шайката пак са на линия…

Плашилата на главатаря и шайката пак са на линия…

2 min read
0
0
84
Хунтата

Преглеждам днес разни новини и попадам на „мъдрите“ изказвания на двама души, които продължават да тиражират откровени глупости по отношение на коронавирусната истерия.

loading...

Единият е Проф. Николай Витанов, а другият – Проф. д-р Асен Балтов.

И двамата продължават да прокобят без никакви аргументи в защита на казаното от тях. Отвсякъде си личи, че са едни изпълнители на поръчки откъм главатаря и шайката, за което сигурно получават съответното възнаграждение.

Проф. д-р Асен Балтов, изпълнителен директор на УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов” от февруари 2017 г. (чиста проба ГЕРБаво назначение), стана известен най-вече с участието си в брифинга на НОЩ на 12.04.2020 г., когато заедно с други двама „лекари“ – д-р Асен Меджидиев и д-р Костадин Ангелов, наговориха куп глупости за трупове, чували за трупове, хладилни камери за трупове и пр. апокалиптични картини.

https://coronavirus.bg/bg/briefings/52

Д-р Асен Меджидиев и проф. д-р Костадин Ангелов също са си ГЕРБави назначения, тъй като от 2009 година насам във всяка сфера от обществено-икономическия живот в територията на ръководни позиции се назначават само и единствено ГЕРБави калинки.

Аз не съм специалист в областта на медицината, за да давам оценки на споменатите лекари относно професионалните им качества и компетентности, но те определено са вредни за психиката на хората и резонно привличат негативно отношение със сервилното си поведение спрямо ГЕРБавия главатар и изпълняването на гнусните му поръчки.

Проф. Николай Витанов пък се прочу с неадекватните си математически модели на развитието на „пандемията/епидемията“ от COVID-19, които се сменяха през ден в зависимост от спуснатата от правителството поръчка как да се влудява народонаселението и какви щуротии, наречени мерки, да се измислят, за да се крепи властта на главатаря и шайката му.

Въпросният професор разбира от… всичко. През 2018 г. се е изказвал относно мигрантската криза, климатичните промени, военните конфликти, фалшивите новини, изкуствения интелект и пр. Направил човекът прогноза за едни 25-30 години напред. Аз като му гледам коронавирусните прогнози за период от 4 месеца и започвам да си мисля, че този може да замести Алена в разговора със звездите.

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6815094

Та, като казах звезди… Явно на проф. Витанов накрая му изгря щастливата звезда и от ГЕРБ си го припознаха като тяхна потенциална калинка, която ударно бе включена в НОЩ – другото окалинчено ГЕРБаво изобретение.

Днес и двамата професори – Балтов и Витанов – ръсят опорки, спуснати от НОЩ, на който пък ги е наредил Борисов. И пак хората са виновни естествено, защото не искат да вярват, че върлува някакъв страховит вирус, който има странните свойства: да живее извън клетките, да съществува при 30-40 градуса температура, да не може да преминава през маска и шлем и пр. фантасмагории, разсмиващи сериозните вирусолози и епидемиолози.

Балтов вика, че младите са виновни, защото вместо да си стоят под ключ, ходели на балове и по заведения. Не е пропуснал и култовата фраза „премиерът е прав“… Възмущава се, че 40% от българите изобщо не вярват в измислената пандемия/епидемия и сериозно се притеснява дали, ако се измислят още щури мерки, някой изобщо ще ги спазва.

https://frognews.bg/…/prof-baltov-mladite-hvashtat-covid-19…

Витанов пък веднага изчислил как през есента щяло да има около 10 000 заразени като се аргументира с това, че сега те били около 5 500. Последното направо кърти мрака, защото Витанов брои всички, обявени за заразени, от началото на март до сега и пропуска, че много от тези хора (близо 3000 според портала на НОЩ) са излекувани. Той обаче си ги брои за по сигурно и изобщо не се притеснява, че нормалните здравомислещи хора отдавна са наясно, че това са брой положителни проби от тестовете, а не брой заразени индивиди. Накрая Витанов казва, че 80% от хората спазвали мерките, но 20% изобщо не искат да се съобразяват с тях. Та пак опряхме до едни 80% дебили…

https://frognews.bg/…/prof-nikolai-vitanov-prof-vitanov-ese…

Чакам да се включат и другите ГЕРБави смешници от НОЩ, за да ни влудяват, защото бройката положителни тестове днес е под 100. С оглед на обявения на 16 юли протест в столицата, очаквам ново удължаване на противоконституционната извънредна епидемична обстановка.

Сто процента и Гешев ще даде своя принос в спасяването властта на главатаря и шайката. На първо време ще прибере няколко дамаджани с ракия и малко джоджен, а след това ще врътне един туит, в който ще заклейми всеки, дръзнал да мисли и отказващ да се подчини на хунтата.

Наталия Сотирова

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…