Home Рубрики Коментарът на ... По случая “Мата Хари” имам няколко въпроса

По случая “Мата Хари” имам няколко въпроса

2 min read
0
0
15
Полина Паунова

По случая “Мата Хари” имам няколко въпроса:

loading...

– Родният вариант на госпожа Хари всеки път, когато е посещавала премиера ли си е тъпкала в чантата кюлчета злато и пачки евро? И така докато изчака заветния момент, в който Борисов си вдига телефона по време на интервю, за да й каже, че след 15 мин. ще се яви на рандеву с нея?

– Кой е тоя журналист, който е вземал интервюто? (Ако аз съм питащата ще помня, че интервюираният си е вдигнал телефона и бих го споменала в текста. Интервюто трябва да е било писмено, щото в студио ланкане по телефона не става).

– Мата БГ Хари регулярно ли е посещавала премиера или инцидентно?

– Лесно било красива жена да стигне до него: това регулярно ли се случва? Ако отговорът е “да” (т.е. не е само конкретната Мата Хари):

– Как се набавят тия красиви жени, дето щъкат из правителствената резиденция, при положение, че премиерът казва, че много работи и няма време за личен живот, но намира време за да задоволява човешките си нужди? (това си има определено име, ми се струва, не ли?; и да уточня: такъв въпрос е уместен поради обществен интерес, а не заради любопитство към телесност).

И не на последно място:

– КОГА е разпитана българската Мата Хари? (не питам дали, защото очевидно за втори път Борисов публично казва, че знае коя е).

– Какво в произтекло от тоя разпит?

– Какво ще последва за Мата Хари Българска?

Всичко това е важно поради две причини: да се гарантира сигурността и на българския премиер и на госпожа Мата Хари.

Полина Паунова

Load More Related Articles

Check Also

Докога ще ни правите на камилчета?

Затварянето било добро решение, поетапно щели да ни пускат свободно да си пасем. Това разб…