Home Рубрики Коментарът на ... Показвайте ги тия добрини, бе, майка му стара!

Показвайте ги тия добрини, бе, майка му стара!

2 min read
0
0
14
Любомир Кольовски

Не се дава достатъчно гласност на добрините, които ни правят премиера и правителството! Бойко може и да не уважава парламента, където не е стъпвал от година време, но и в неприсъствените дни работи и мисли за благото на народа! Да му се чуди човек на тоя народ, който 147 дни не спира да протестира срещу властта, главния прокурор и председателката на НС ПКП – Караянчева! Ето какво съобщава Бойко на страницата си във ФБ:

loading...

“Продължаваме да подпомагаме българските производители. Държавен фонд „Земеделие“ изплати 72,4 милиона лева на над 11 500 земеделски стопани за намален акциз на газьола. Общият бюджет на програмата е 84 милиона лева, а вторият транш от сумата стопаните ще получат в началото на следващата година. Помощта се предоставя под формата на намаление на акцизната ставка на газьола, който се използва в селскостопанско производство в секторите „Растениевъдство“ и „Животновъдство“. Ценим високо усилията на трудещите се в тази сфера и ще продължим да им помагаме.”

Време е БНТ да открие една пътуваща приемна и да ни показва всеки ден по един – двама добруващи и просперирани българи! Кошлуков, как ме чуваш? Показвайте ги тия добрини, бе, майка му стара!

Load More Related Articles

Check Also

Либерасти от всички страни, съединявайте се

По повод позицията, че Навални бил и наш проблем, защото, видиш ли, Русия била диктаторска…