Home Рубрики Коментарът на ... Политическа проституция!

Политическа проституция!

1 min read
0
0
60
Стефан Северин

Тя вирее там, където моралните ценности са наврени под миндера, където една власт се крепи на сделка и тъпа аритметика.

За мен най-голямата политическа проститутка е Атака и по-точно – нейният лидер Волен Сидеров. Той е най-наглият популист, дрънка и хвърля фишеци, а зад кулисите сключва сделки и получава милиони, за да крепи власт.

 Този политически , а и не само политически пигмей се мисли за нещо голямо, разчита на простоватата си аудитория и знае, че тя е с къса памет. Сидеров с еднаква лекота се продава и на едните, и на другите – стига банковата му сметка да набъбва с още шест нули.

Това човече достигна върха на политическата лудост – уж опозиция, а да воюва с опозицията! Такова чудо няма! Не, има, защото щедро е купен от ГЕРБ точно заради това. И бялото джудже си развява байрака из софийските ресторанти, пиянства и вдига скандали, има собствена галерия / моля, неговите бедняци знаят ли колко е наема?/, живее в лъскав апартамент, жена му върти волана на джип …

А човечето слухти, къде може да се продаде. И за колко. Класика на политическа проститутка. До него е шкембелията Каракачанов. До него пък е Марешки. А за ДПС да не говорим! Време на великата политическа проституция! А шефът на публичния дом живее в Банкя!

Автор: Стефан Северин

Източник: Фейсбук профил на Стефан Северин

Load More Related Articles

Check Also

Мисирки, келеши и идиоти пречат на просперитета на мутрите

Признавам размаха на Бойко Борисов, дори изпитвам нездрав респект към пълното му безхабери…