Home Рубрики Коментарът на ... Практикуващите “патриотинг” се дразнят от истината

Практикуващите “патриотинг” се дразнят от истината

2 min read
0
0
28
Каракачанов

Обединените и.д.и.о.т.и предлагат да се закриват профили и сайтове, които според тях разпространяват фалшиви новини. Като знам, че на управляващата шайка дефиницията за фалшиви новини е всичко, което не е публикувано и одобрено в свинските и пик-ливи медии, явно трябва ФБ да го закрият на територията на България, като оставят само профилите на Онуй и недоклатените лелки, които точат лиги по него.

loading...

Първата битка на злото е със словото. Те са алергични към истината. Те мразят тези, които говорят истини. Те се опитват да унищожат всичко, което доказва злата им същност. Смятат, че като заметат истината под килима, и лъжата ще се превърне в истина. Само че, не става така.

Ние с големи усилия сме на 111 място по свобода на словото. Която всъщност би трябвало да е гарантирана от Конституцията. Но виждаме как в уж либералния ЕС истината се преследва и мачка. Защото не е удобна на тези, които искат да властват над света.

Явно патриотарите не искат никой да пита за колко са продавали българското гражданство и дали няма и терористи сред новите български граждани. Не искат никой да казва, че Великата Северна Българска Ограда и Великата Южна Българска Ограда, са се срутили и дори катерица не могат да спрат да мине границата. Не искат никой да ги пита за комисионните от сделките.

Почтените управници не се страхуват от истината. Страхуват се само престъпниците. Кое не ви е ясно? И ще го позволим ли?

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…