Home Рубрики Коментарът на ... Проблемът ни не е само Мутрата. Проблемът ни са хилядите умствено увредени, които го подкрепят

Проблемът ни не е само Мутрата. Проблемът ни са хилядите умствено увредени, които го подкрепят

2 min read
0
0
540
Елена Гунчева

Троловете на Паунчо направо освирепяха тези дни. Явно се опитват да замазват гафовете на Мутрата и са се насъскали срещу всеки, подкрепящ Президента Радев.

loading...

Преди малко един такъв, със снимка, която няма начин да не е на селския ид@@@, пише: „Недейте да плюете нашият министър-председател Бойко Борисов, ДОЦЕНТ ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА на психологическите нАуки……“, признавам си, че нямах сили от смях да продължа да чета, много лигаво беше, направо такава баданарка си удари на Мутрата, че оня чак в Банкя се е олигавил.

Интелектуално ощетени винаги е имало и ще има и занапред. Но никога досега не им се е давал достъп до формиране на общественото мнение и влияние върху политиката и обществените процеси. Сега дебилизмът избуява и намира изявата си в политиката, а сродните му ощетени ментално се приемат за еталон за нормалност и гражданска съвест.

Проблемът ни не е само Мутрата. Проблемът ни са хилядите умствено увредени, които го подкрепят. И които имат правото да гласуват и да бъдат избирани.

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…