Home Рубрики Коментарът на ... Протести – за да не ни управлява мутра, а председател на НС да е проста кърджалийска п.

Протести – за да не ни управлява мутра, а председател на НС да е проста кърджалийска п.

1 min read
0
0
49
На нож

С особено омерзение вчера гледах как Простата Кърджалийска П. поздравява българската армия и се изказва за Апостола на свободата. Много е долно и отвратително хора, за които Левски е казал, че са равни на предателите, да споменават дори името му.

loading...

Държавата ни се управлява от престъпник и мафиот, станал за смях в цял свят. Невиждано корумпе. Смеят ни се, че го търпим и ни смятат за овце и народ, който не заслужава бъдеще, след като не може да се справи с един престъпник.

ГЕРБ се опитват да овладеят ситуацията. След като обявиха курс на пълна съпротива срещу волята на народа и заявиха, че кръв повръщат, но власт не връщат, мобилизираха цялата администрация да излиза да ги защитава /разбирам, да си защитават заплатите и хляба, които ние, а не ГЕРБ, им даваме/, троловете гербави плъзнаха като смрадлива воня из социалните мрежи да плюят срещу организаторите на протестите и да втълпяват, че ще се провалят. Явно ГЕРБ са отпуснали допълнителни бонуси, за да се спасят.

Само, че аз повече не искам да ме управлява мафиот. Не искам парламентарната ни република да се представлява в Народното събрание от проста П., българските политици да са пример за корупция и некадърност.

Блокирането на МС и НС са много важни. И то в работно време. Ще намерим време. По-добре изгубена работа днес, отколкото провалено бъдеще утре. Тези дни ще решим не само своята съдба, тази на децата си, но и на България. Трябва да покажем, че все още съществува българският дух и народ и можем и искаме да имаме бъдеще. И че няма да допуснем след 13 века едни престъпници да успеят там, където никой друг враг не успя.

Да живее България! Свободата е на върха на копието!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…