Home Рубрики Коментарът на ... Радост сред матрияла

Радост сред матрияла

2 min read
0
0
24
Елена Гунчева

Признавам, че винаги съм била оптимист по отношение на българския народ и категорично отказвам да повярвам, че се състои от 80 % дебили. Въпреки това, в дни като този, ведрият ми оптимизъм силно се разклаща и започвам да гледам накриво на ближните си сънародници.

loading...

Първоначалният ми потрес от народните избранници, които ще ни спасяват, попремина и някак си се опитвам да свикна, че Бабикян и Мария Капон, Слави Трифонов и Тошко Йорданов ще ни спасяват. Дори започвам да приемам с доза развеселеност медийните круизи на Хаджимравин.

Но пък новината, че Мая щяла да е перфектният премиера, съобщена от един набеден за режисьор, който по мое лично мнение се изгаври с Апостола на свободата, ми идва в повече. Човечецът, който сам признава, че е бил върл фен на Борисов, сега явно е върл фен на други, които се въртят около властта. Известният само със скандалите, но не и с изкуството си режисьор смело и с бутонките навлезе в политиката и ни зашемети с изказванията си.

Радост следва да настъпи сред народа ни при тази съобщена свише новина. Вероятно се очаква да излезем на улицата с песни и танци на народите и да викаме: „Ура, Мая, ура, Слави, ура, Тошко, ура, Мравин!“…….

Започвам да си мисля, че някой е прокълнал българския народ цялата помия да излиза най-отгоре и да ни управлява. А българите мазохистично да се наслаждават как хора, които не стават за нищо, им оправят живота!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Гербоидите съсипаха и туризма

И без това туризмът по цял свят пострада от пЛандемията. Но и от преди това, в България не…