Home Рубрики Коментарът на ... Само бетон и Бойко Борисов! ГЕРБ – пълни, тотални, завършени дебили!!!!

Само бетон и Бойко Борисов! ГЕРБ – пълни, тотални, завършени дебили!!!!

2 min read
0
0
40
Бойко Борисов

„Мислителите“ от Генкоронавирусщаба вече се изживяват като говорители на Господ. Господ щял да ни чуе и да ни пази. Откъде знаете, бе? Лично ли ви го каза? Великден и Цветница не били празници. То за вас не са. Вие служите на друг бог – на Мамона. Както и банкянското влечуго.

loading...

На днешния празник пак размятат трупове. Я кажете колко са починали от сърдечно-съдови заболявания за една година в България? В хиляди! Защо там не броите трупове? Защо не кажете колко онкоболни починаха от липса на адекватно здравеопазване!? Защо не кажете колко хора убихте с мизерия?

А Черният генерал толкова си повярва, че арогантно и нагло отказва да отговаря на разумни и логични въпроси. Например нямало да отговаря дали и бебетата да носят маски. Явно си въобразява, че е там да го слушаме него и никой няма право да противоречи и да пита. А ако стане беля с някое детенце, което ще се омотае и задуши с маската? На чия съвест ще тежи?

Колкото повече напредва извънредното положение, толкова по-видно е, че ни управляват некадърни малоумници, подкрепяни от дебили. Уплашените дебилчета реват, че мерките били необходими, да затворим пазарите, след което отиват да се бутат на стада в Лидл и Кауфланд и да им купуват боклуците!

Спорят с разумните, че трябвало да си седим в къщи, ама не казват откъде тези без работа и доходи ще имат пари дори за храна и ток. Пълни, тотални, завършени дебили. За съжаление заради такива и малкото мислещи българи сме обречени.

На некадърниците дори и цветята им пречат. Никакви цветя. Само бетон и Бойко Борисов!

А кралицата на Великобритания заяви днес: „Великден днес ни е по-нужен от всякога“. Да, точно днес, и другата неделя още повече ни е необходимо да се обърнем към Бог. Защото явно сами не можем да се спасим от ада, олицетворяват от слугите на злото и малоумието. Но и ние трябва да направим нещо, от което управляващите да видят, че повече не може така. Вместо да организират пазарите, те ги затварят. Вместо да организират разходки по паркове и градини, те ги затварят и обричат децата ни и възрастните. Какво толкова се загрижихте сега за възрастните. Нали ви бяха изплюскали бюджета? Нали ги обрекохте на мизерия с по 200 лева пенсия? Какво криете?

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Корнелия Нинова, Христо Иванов, озаптете си крайните фенове

Студентите от Западна Европа си тръгнала, дойдоха дъждовете, навън застудя. Протестът съвс…