Home Рубрики Коментарът на ... Създай проблем, реши проблем

Създай проблем, реши проблем

1 min read
0
0
276
Борисов в Ямбол

Днес Премиерът-Слънце ощастливи Ямбол, като в типично неговия си скромен и сдържан стил, сам си се похвали, че други като ГЕРБ няма и специално като него. Единствени, неповторими и велики!

Било възмутително какво било състоянието на болницата. Как можело пациентите на ръце да ги пренасят /веднага ми дойде наум Цецку да уреди с намаление един личен асансьор за болните/. Щял Премиерът-Слънце да отпусне и 27 милиона за болницата /с тон, все едно ей сега ще изприпка да изтегли от личните си спестявания/.

Нагло, нахално и видимо насочено към по-дебилната част от населението. Не че е лошо да даде пари за болницата, но да припомним две неща:

1. ДЕСЕТ ГОДИНИ ГЕРБ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. Не комунистите, не някой друг. Десет години ГЕРБ грабят България. Заради тяхното управление над два милиона българи избягаха оттук. Заради тях здравеопазването е почти ликвидирано, заради безкрайните им малоумни експерименти с клинични пътеки, лекарства и Здравната каса. Десет години затварят болници и училища, защото са “нерентабилни”. И само дебилите няма да видят, че тази болница не я е сполетяло природно бедствие, а е така от години. Точно избори ли чакаше Премиерът-Слънце, та да се сети, че пациентите на ръце ги носят по стълбите!?!

2. НЯМА ДЪРЖАВНИ ПАРИ, НЯМА ПАРИ НА ПРЕМИЕРА, ИМА ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. И тази щедрост в предизборната кампания, Борисов я прави с парите събрани от нас. Няма никакво благоволение, нито щедрост от негова страна. Няма нужда да се хвали, че е свършил нещо, което от години трябваше да го направи. И да го казва така, все едно от закуски е спестил, за да ги даде на болницата. И какво излиза – ГЕРБ си правят предизборната кампания с ДЪРЖАВНИ, НАШИ ПАРИ?! Защото през годините не са си свършили работата и са докарали въпросната болница до отчайващо състояние.

И гледайки дебилните му фенове как припадат от възторг при подобни мероприятия, започвам сериозно да се замислям, че трябва да има праг на КИ, за да гласуваш!

Елена Гунчева

 • Мая Манолова

  Споко, помислете преди да ударите!

  Канонада от стрели по Мая Манолова, заради словата й: “Аз не съм против ГЕРБ.Ако БСП…
 • Александър Йорданов

  Никой не е забравен

  По инициатива на Александър Йорданов Евросъюза гласува Резолюция срещу комунистическия реж…
 • Румяна Ченалова

  Аз мисля че не са умни

  В Съвета на ЕС България / Б. Борисов / гласува против Л. Кьовеши. При посещението и в Бълг…
Load More Related Articles

Check Also

Споко, помислете преди да ударите!

Канонада от стрели по Мая Манолова, заради словата й: “Аз не съм против ГЕРБ.Ако БСП…