Home Рубрики Коментарът на ... Школата на БКП е желязна!

Школата на БКП е желязна!

1 min read
0
0
42
Бойко Борисов и Цветан Цветанов

Никога не съм вярвал и не съм имал доверие в приказките на премиера Борисов, още по-малко съм вярвал в бъбрежа и изявите на някогашния му втори човек в ОПГ ГЕРБ Цветанов. И ето, днес в новините се прокрадва очакваното от мен покаяние на премиера колко съжалява, че е похарчил партийния Строител. Но Строителя се завръща:

loading...

“За първи път премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов изрази съжаление, че е отстранил Цветан Цветанов от всички партийни постове само по подозрения.

“Цветан Цветанов най-вероятно ще си направи собствен политически проект“, заяви в Поморие премиерът Бойко Борисов.

“Цветанов е обиден от начина, по който за подозрения го отстраних. Така че му пожелавам успех. Той това го може и му харесва да го прави“, каза Борисов, цитиран от медиите. Близо година, след като го оттеглиха от всички партийни и парламентарни постове и го извадиха и от Народното събрание, Цветанов чрез Главатаря си прави заявка за своя рестарт в политиката. Защо премиерът, а не Цветанов известява публиката за намеренията на бившия си заместник, оправдан и абсолютно невинен? Много просто. Защото те не са се разделяли. И евентуалният “проект” на Цветанов ще е апарат, който ще работи за Бойко и ГЕРБ. Всичко останало е празна приказка от жанра “Бошлаф”. Школата на БКП е желязна!

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Плашилата на главатаря и шайката пак са на линия…

Преглеждам днес разни новини и попадам на „мъдрите“ изказвания на двама души, които продъл…