Home Рубрики Коментарът на ... След истерията Covid-19 съм сигурен, че българите ще бъдат най-изтерзаната и ощетена нация

След истерията Covid-19 съм сигурен, че българите ще бъдат най-изтерзаната и ощетена нация

2 min read
0
0
42
Любомир Кольовски

Управленското малоумие и некадърност царуват не само у нас, ами и в целия цивилизован и по-малко цивилизован свят. До това заключение стигнах след кратък преглед на новините и благодарение на сведенията, които получих от респонденти, които живеят в Европа и други страни, извън ЕС.

loading...

Епидемията (епидемията) Covid-19 е поразила не само починалите и боледуващите от вируса, но безпощадно е поразила умовете на лидерите на Европа и света. Това не ме утешава, като наблюдавам глупостите на нашите власти, но извън нашето Отечество не се практикуват всекидневни брифинги и пресконференции, който единствено и само всяват страх и изострят още повече кризата. Няма и щабове, а у нас, дал Бог, щабове и щабчета на централно и регионално ниво.

В повечето държави премиерите и президентите се показват за малко, опитват се да успокоят обстановката, а в България е точно обратното. Вероятно и в Европа, и по света лидерите се опитват да използват коронавируса като политически инструмент, но никъде това не се прави така безогледно, дръзко, нагло, нахално, както това се прави у нас. Разбира се, визираните от мен лидери в Европа и по света не ги преследва кошмарът с нощни шкафчета, натъпкани с пари и кюлчета благородни метали, няма дори и слухове за тях, че притежават имоти в екзотичните кътчета, нямат страх от записи на телефонните си разговори и не са реализирали политическите проекти със средства от разни фондации.

Не знам кога и как ще приключи истерията Covid-19, но съм сигурен че българите ще бъдат най-изтерзаната и ощетена нация, благодарение на властта, която българите търпим и понасяме цели 11 години.

Load More Related Articles

Check Also

Още щрихи от анатомията на предателя

„Депутатите от БСП, които напуснаха парламентарната група, осигуряваха кворума на мн…