Светът обезумя

2 min read
0
0
4,013
Елена Гунчева

Арестуват хора, които не вярват в ковида. Принуждават свободни хора да носят маски на устата си. Принудително лечение, принудителни ваксини. Принудителен ИДИОТИЗЪМ.

loading...

Човекът има дълбоко заложен инстинкт за оцеляване. И този инстинкт сега говори, че нещо не е както трябва и трябва да се оцелее въпреки, а не заради мерките. Затова и са протестите по цял свят.

Колко хора умряха от СПИН? Колко от рак? Колко от ебола? Колко от усложнения на грип? От пневмонии? Каква е смъртността? И защо за нито едно заболяване не се вземат подобни мерки? Съмнявам се, че дори за чумата през Средновековието са вземани подобни мерки.

Маските водят до заробване и мълчание. Водят до ежедневен страх и дискомфорт. Водят до…..робство и подчинение. Дори децата ни се опитват да направят безгласни и с намордници.

Светът явно обезумя заради алчността на малцина. Алчни за власт и пари и пари и власт. Които се интересуват само от собствената си сила, но не и от човечеството.

В Берлин, в Париж, в Барселона и в много други градове арестуват хора на улицата, защото са без маски. Както са арестували роби без жигосване преди векове. Докога? И защо?

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…