Home Рубрики Коментарът на ... Свинската коледа на Онуй

Свинската коледа на Онуй

2 min read
0
0
61
Онуй

Имам извратеният навик да се жертвам заради по-слабите духом и да навестявам страницата на Онуй, нещо като да сверявам температурата. А напоследък там е горещо – не от разтапящи се пред Светиня му недоуважени лелки от селата, а от коментари, които направо попиляват първия държавен и партиен главатар.  А последният е видимо изнервен, подпухнал като селско пиянде и подплашен като подгонен заек.

loading...

От срещите си с народа /матриЯла, както ни нарича Онуй/ установих, че благословиите на майка и котка Му лелиа са не по отношение на ковида, а по отношение на Онуй и безумните му простотии, наречени мерки. Из България е настъпило пълно мъртвило, хората тихичко псуват и се надяват да оцелеят. А той решил до 21 да си седят мерките. Нищо, че разумността им съответства в пълна степен на дебилщината и липсата на елементарен капацитет у правителството.

Онуй даже се превърна в пророк и заяви, че чакал трета вълна на вируса /дали от Козяк не са го уведомили за плана?/, и всичко щяло да затвори до март. Ще му се! Особено да се отменят изборите. Той дори не си прави илюзии при целият си нарцисизъм, че може отново да управлява. Иска само да се измъке жив и да си запази парите и свободата. Ама вече това започва да става задача с повишена трудност, да не кажем невъзможност. Защото в момента, в който падне, хиените и лешоядите около него първи ще се нахвърлят. И има шанса на политиеско и лично оцелявае колкото оядено прасе около Коледа.

И трябва да осъзнае, че е пътник. Политически труп. И че възмездие ще има. Подчертавам – възмездие, а не съдебен процес. Защото за такова предателство и унищожение на българския народ, ще се наложи да плати много, ама много висока цена. И всичките му нощни шкафчета и чекмеджета яма да откупят участта му!

Идва Коледа, Мутро! За теб!

Елена Гунчева

 • Онуй

  Хайде, покажи ги!

  Онуй явно не осъзнава как става за смях и колко му личи страданието от загубата на властта…
 • Борисов

  Онуй отново в акция

  От Севда тв разбираме, че Онуй отново е хвърлило едни милиони за спортна зала в град Бяла.…
 • Борисов

  Онуй кърти асфалта!

  Онуй е на ежедневната си психотерапия, като с джипката се ветрее из територията да проверя…
Load More Related Articles

Check Also

Руското посолство за „дългата ръка на Кремъл“

За пореден път ставаме свидетели на забавно поведение на загубили постове си български длъ…