Home Рубрики Коментарът на ... Таргетът на Онуй

Таргетът на Онуй

2 min read
0
0
74
Онуй

Разглеждам снимките на Онуй, което без всякакъв свян и срам си ги качва на страницата с пълния потрес на човек, който осъзнава, че индивидите, фотнали се с Онуй, наистина Му се радват. Опитвам се да намеря някакви общи черти и май се спрях до два типа негов електорат:

loading...

– откровено прости и бедни хора, които нямат нито информацията, нито грамотността и образованието да осъзнаят връзката между тяхната бедност и действията на Онуй. Това е и най-благоприятния за него материал, защото е безкритично настроен към властта и се чувства благодарен за всяка подхвърлена трохичка и фоткане с Онуй.

– новобогаташчета, облечени в лъскави парцалки, не на себе си от гордост и радост, че са изпълзели над средата си и твърдо решили да са с властта и да я подкрепят, за да не се наложи да се върнат оттам, откъдето за изпълзели.

– психодесни и либерасти, които са омаяни от собствената си омраза като наркотик и не могат да живеят без нея. Те изпадат в паника, че могат да се върнат традиционните ценности и да им се отнемат прайдовете и правата.

Тези хора са кауза пердута. Тях не можем да ги убедим в нищо. Единствената утеха е, че са малко на брой. В никакъв случай не са 80 %. Виждат ни се много, защото са по-кресливи и забележими от противниците на Онуй.

А сега се замислете. Тези хора ли ще определят бъдещето на децата ни?!? И не е ли време и ние да се снимаме – като господари на тази земя, като суверен, като победители над мрака.

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…