Home Рубрики Коментарът на ... Терорът продължава. Слагайте нашийниците

Терорът продължава. Слагайте нашийниците

2 min read
0
0
53
Правосъдие по ГЕРБ

Очакваше се. И въпреки всичко се изненадахме от наглостта им. Диктатурата дори вече не се крие. Народното събрание няма роля. Вече България не е парламентарна република, а мутромонархия. Уведомяват ни вечер късно, че ни ограничават гражданските права, а да сме следели какви заповеди ще публикуват на следващия ден. Докога, докога ще ни правите сами да си говорим? Докога ще се гаврите с хората? Докога ще се смятате за безнаказани и недосегаеми?

loading...

Борисов е уплашен. По-уплашен от нас. Него са го набелязали хора, с които шега не бива. И изобщо нямам предвид ВБ от Дубай. Нито пък ЦВ от Сърбия. Той си изигра ролята и е време да си тръгне, макар и без аплодисменти. Уплашен е и каква ще е нашата реакция. Страх го е от хората. Страх го е от падането. И за последно налага диктатура, защото с „мека сила” вече не става. Никой не го приема сериозно.

Хората също ги е страх. Страхът е превзел като кафяво-сива отровна мъгла съзнанието на българите. Страх за хляба, за дома, за децата, за живота….страх от властта, страх от съседите, страх от институциите. Страх от всичко. Страхът изкривява и осакатява душата. Страхът пречи да осъзнаем силата си. Какво толкова ще ви се случи, бре? Какво??? Ще си загубите мизерната заплата, която ви стига само да си платите кредитите? Ще ви пратят проверка? Докога ще треперите?

Днес ясно ни показаха в кого е бухалката. Открито ни се подиграха и се изгавриха с нас. Сега ние сме на ход. Ще си замълчим ли? Ще се свием пак в домашния арест? Ще си сложим намордниците и нашийниците? Утре какво ще ни задължат? Ваксинация, която дори на кучета не са я изпробвали, ще я пробват на децата ни? На нас? Ще ни карат принудително в болница с белезници? Докъде и докога?

Отговорете си на тези въпроси днес. Защото диктатурата от ден на ден става все по-силна, а терорът – все по-жесток. Докъдето им позволим!!!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

ГЕРБ не е партия, а диагноза

България е страната на неограничените възможности. Само тук необразовани и интелектуално о…