Home Рубрики Коментарът на ... Той е чиста порода демократ!

Той е чиста порода демократ!

1 min read
0
0
168
Спас Гърневски

Да не смее някой с нечистоплътни пръсти да посегне към бялата демократична риза на Гърневски! Веднага ще бъде заклеймен.

Спасчо Гърневски в един пловдивски сайт размахва пръст срещу онези, които се опитаха да кажат жалката истина за един бездарен кмет – Иван Тотев. По бездарност ешът на Тотев е Гърневски. Затова го и брани. И ето какви завъртяни думи върти стихоплетецът Спас: „недоумявам от опитите на поредните черногледи кириакстефчовци, посегнали с нечистоплътни пръсти да осквернят бялата риза на Пловдив!” Браво! И всички черногледци онемяха.

Гърневски едва ли разбира на какво е символ кириакстефчовщината. Тя не е за хора, дето казват истината в очите, а за такива като него: „горделив, злобен, подъл и отмъстителен, крепител на турската власт / в сегашни дни – на ГЕРБ!/, открито манифестира своите верноподанически чувства -/Гърневски постоянно демонстрира това в парламента!/. Та не е лошо, когато правиш характеристики, да знаеш метафорите.

Като любимец на Цветанов и С. Г. скача като жилен срещу всеки, който се опитва да критикува мърлявата политика на ГЕРБ. Според С.Г. и неговият патрон Цв.Цв. – не бива да има критика, щото сме председатели на Съвета на Европа.

Не бива да се критикува Иван Тотев, който Спас опричава с Пловдив. Никой не рита срещу града на тепетата, а срещу двумандатния бездарник.

От четири години се знае, че Пловдив ще е столица на културата – в последната седмица се чистят боклуци, градинки, блокира се центъра на града, нищо от планираното не е направено – концертната зала е с катинар, площадът разкопан, транспортната система трета година не може да бъде пусната, а са потрошени 44 милиона – колко от тях се откраднаха? Спортната зала, която беше започната с проекто-сметна цена 8 милиона, завърши с 64 милиона – колко се откраднаха? Какво стана с тютюневите складове, които умишлено бяха опожарени? Какво стана с идеята за остров Адата? Според Гърневски- трябва да се мълчи! Не се посяга, Спасчо, на „бялата риза на Пловдив”, а на мръсното бельо на кмета Тотев, който ти с бездарни стихове възпяваш!

Стефан Северин

Load More Related Articles

Check Also

Избирайте правилно или отивайте в историята

Въпреки обвиненията на троловете и гербавите, че съм “комунистка” и т.н., опре…