Home Рубрики Коментарът на ... Цветанов е неизчерпаем пулверизатор за разпръскване на злоба и омраза

Цветанов е неизчерпаем пулверизатор за разпръскване на злоба и омраза

1 min read
0
1
291
Любомир Кольовски

“Вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов се заяде с президента Румен Радев от трибуната на парламента. В декларация, след тирада от хвалби за успехите на управляващите, от името на партията той обвини държавния глава:

„Не така обаче разбира единението президентът, който посвети на критики към управляващите обръщението си към нацията в новогодишната нощ. Румен Радев препотвърди нежеланието си да работи за хората заедно с техните избраници начело на властта. За какво единение говори той тогава? Неслучайно някои определиха думите му като агресия, други – като революционен патос в конгресна зала, а трети – като израз на лични политически амбиции.”, чета в медиите.

И не се изненадвам от нескопосаните и несвързани брътвежи на Цветанов. Тоя тип представлява един неизчерпаем пулверизатор за разпръскване на злоба и омраза, с чиито пръски се опитва да скрие истината в някаква смрадлива мъгла. И предизвиква презрение и отвращение. От друга страна аз изпитвам задоволство от безумните приказки на Цветанов не само по адрес на президента. Защото това говорене е най-добрата реклама на некадърността на ГЕРБ да се справи с елементарните проблеми в държавата – нещо, което наблюдаваме, но и носим на гърба си всеки ден.

Load More Related Articles

Check Also

Плачи, дете, Цецку е невинен!

Дори дебилите на Територията не са учудени от решението на КПКОНПИ /по корупцията/, че Цец…