Home Рубрики Коментарът на ... В мътна вода се прави политика. Вече не сме овце!

В мътна вода се прави политика. Вече не сме овце!

2 min read
0
0
5
Протести

Слушам аз Хаджигенов /някак си не ми идва отвътре да го нарека колегата Хаджигенов/, и си мисля колко е осакатена и болна политиката в България. Как не успяваме да изрежем до здраво място и продължаваме с гнилостните процеси в системата.

loading...

Той, видиш ли, търсил широка коалиция. С Рада Широката например. Или Дълбоката. И с хора, работили за Борисов. И подкрепящи еврогейските ценности, които унищожават България. То последните 30 години има едно огромна широка коалиция от преяли престъпници, които само се сменят от страните на трапезата, но остават едни и същи във властта. И никой никому око не вади.

От стари хора знам, че с предатели на път не се тръгва. Особено на труден и опасен път. С приятели и верни и почтени хора се върви. Другото е от Лукавия….

Лицемерието и нагаждачеството се усещат. Винаги. Затова и протестите на триото затихнаха. Хората усещат. Аз усетих. Там, на място, в София. Как се канализира народния гняв, за да бъде безопасен за управляващите. Как с песни и танци и пърформанси да искаме оставки, но не и съд и затвор, не и да им навредим. И как официалните медии незнайно защо им дават трибуна на “организаторите”, при положение, че не отразиха нито един от младите, инициативни и почтени организатори на протестите. В Пловдив видях и как медиите отразяват един психодесен протест, но пропуснаха да отбележат, че има и ежедневни протести от хората. Явно това не се плаща за отразяване.

В мътната вода на българската политика плуват пирани и риби – водачи. И акули, разбира се. Ние сме дребните рибки, които са само храна за тях. Само, че те грешат. Защото вече истината се вижда. И макар и трудно и полека, народът след три десетилетия се научи да преценява боклуците, които се пънат за властта. И повече няма да го позволим.

България е на българите. На братството на почтените хора, както каза и Президентът Радев. И бъдещето е на политици, които са МОРАЛНИ и ПОЧТЕНИ БЪЛГАРИ! Повече няма да допуснем неморални крадливи нагаждачи и престъпници във властта. До тук бяхте!

Вече НЕ СМЕ ОВЦЕ!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Просперитетът на бедняците

Факт е, че в “проспериращата” държава на Онуй /да, защото тя вече е негова, а …