Home Рубрики Коментарът на ... Видима некадърност и корупция

Видима некадърност и корупция

1 min read
0
0
34
Ремонт по герберски

Само заради тази гледка гербавите начело с мутрата и даскалицата, която сложи за резила да управлява София, трябва да си тръгнат веднъж завинаги от политиката. Явната некадърност дори един ремонт да организират, видимата корупция при контрола на изпълнението, некадърната фирма, която е избрана между техните обръчи, се виждат от всички.

loading...

ВИДИМА НЕКАДЪРНОСТ, НЕ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ. Резултатите са всякакви, всички ги виждаме. Провал с водопровода към Перник, провал с магистралите, които се накъдрят и стават на дупки след няколко месеца, провал с всяко едно нещо, до което се докоснат. И разбирам девиза им: работа, работа, работа. То глупавият и некадърният само залудо работи. С тази разлика, че те много добре усвояват парите, а некадърните резултати остават за нас.

Остана ли едно нещо, което са направили, да е читаво? Наблягат на инфраструктурата, като съсипаха всичко, всичко се руши малко след като те усвоят парите.

Лошото е, че са превзели като чума цялата държава. Епидемия от некадърници във властта. И алчни на всичкото отгоре. Крадат, рушат и лъжат. Това е управлението на ГЕРБ.

Пред очите ни рушат всичко и ни ограбват. А ние само псуваме. За да имаме бъдеще, трябва не само да се смени управлението на избори или по друг начин, но и цялата система на управлението, правосъдието, полицията, прокуратурата и армията да се прочисти от калинки и алчни некадърници.

Срамът е за нас, че допускаме подобни престъпници да ни управляват!

Елена Гунчева

* Снимката е от прясно ремонтираната улица „Граф Игнатиев“ в София, струваща ни милиони.

Load More Related Articles

Check Also

Ченгеджийска атака на Борисов срещу президента

Бойко изпълзя на светло след стотина дни протести и продължи да твори селските си интриги.…