Home Рубрики Коментарът на ... Всички жени, които се снимаха с Борисов да си скъсат снимките сега!

Всички жени, които се снимаха с Борисов да си скъсат снимките сега!

2 min read
0
0
110
Бойко и жените

Всички жени, които се снимаха с Борисов да си скъсат снимките сега! Никоя жена не трябва да бъде унижавана!

loading...

Никоя жена на света не трябва да бъде унижавана по такъв долен начин. Цвета Караянчева не блести с интелигентността си в партията на Бойко Борисов, но тя представлява институция.

Коментарът за нея е долен и циничен под въздействието на алкохол или наркотици и най-вероятно и на двете заедно в такива моменти човек изтърва подсъзнателно най-съкровените си мисли и Борисов за Първи път беше честен.

Той показва на цял един народ какво му е отношението към своите, към жените, към Председателят на Народното Събрание какво му е отношението към всички по принцип.

Толкова брутално циничен, самовлюбен и самозабравил се толкова долен и подъл без капка кавалерство, а сега трябва всички жени снимали се с него да си скъсат снимките, сега трябва да подаде оставка за уронване на престижът на най-високата институция в страната ни някой трябва да го съди.

А каква е болката в сърцето на Цвета, само тя си знае.

Валери Симеонов подаде оставка след като нарече с обиди майките, а сега има ли кой да защити честа и достойнството на Цвета? Къде са феминистките организации, къде е солидарността между жените без партийната им принадлежност, без цвят и религия, а тук става въпрос за една жена добра или лоша, професионалист или не, тук не се обсъждат професионални качества, тук се дава квалификация, която е меко казано унизителна!

#Proynov колаж

https://www.facebook.com/Proynov-110119903882746/

Автор: Стефан Пройнов

Load More Related Articles

Check Also

Дълбоката държава означава дълбока простотия

Не мога да разбера как вечерен час ограничава заразяването. Затварянето на нощните заведен…