Home Рубрики Коментарът на ... Явно разбраха, че само с вирус няма да стане, та от вчера са включили ….

Явно разбраха, че само с вирус няма да стане, та от вчера са включили ….

2 min read
0
0
86
НОЩ

Добро утро!

loading...

Първо да поздравя всички с 40-ят ден от извънредното положение и несекващите през това време опити на управляващите ни да ни разболеят, да ни побъркат, да ни уморят. Тъй като това нещо не им се получава, вече го удариха съвсем през просото, за да си докарат нужните бройки и проценти заразени, болни в критично състояние и починали…

Явно разбраха, че само с вирус няма да стане, та от вчера са включили в битката с нормалността и радиация.

Снощи съм си била легнала и съм пропуснала поредната серия от филма “Как да побъркаме окончателно народонаселението в територията”.

Днес рано сутринта съм в потрес от поредната порция идиотщина, сервирана снощи в 23.00 часа с любезното разрешение на премиера, да се свети името Му.

Колко трябва да ти е акъла, че да се изправиш в ефир и да занимаваш цяла България с някакви хипотетични притеснения на някакви хора, които били писали в социалните мрежи и дори ти звънили по телефона? Явно не трябва да е много, особено когато просто изпълняваш поръчка, защото това при всички случаи е по нареждане на премиера, а не с негово разрешение.

Борисов е млъкнал като риба от 19 април насам, когато последно се похвали около 17.00 часа, че е разговарял с Урсула фон дер Лайен по телефона. Сега няма да влизам в подробности и да задавам въпроси на какъв точно език разговаря Борисов с чужденците, след като всички знаем, че той не владее дори съвременен български книжовен език, но искам да попитам този кризисен радиационен ПР в чия глава се роди?

В профила на премиера във фейсбук се пишат и качват основно пропагандни материали, но от време на време ПР-ите на Светиня Му се сещат да пуснат някакъв поздрав или да отбележат с прискърбие кончината на известни личности.

Тези ПР-и са журналисти…

На 19 април 2020 г. в жестока катастрофа загина техният колега Милен Цветков.

Тези ПР-и не намериха време, или по-скоро желание, да напишат от името на премиера поне два реда, с които да изкажат съболезнования на близките. А може би им е било забранено да го направят?… Ако е така, защо?

И докато в държавата, пардон – територията, ври и кипи от негодувание за това, че отново един самозабравил се презадоволен келеш отне живота на поредната невинна жертва на войната по пътищата, по телевизорите цъфват Мутафчийски и компания и започват да говорят откровени глупости за това, че нямало радиация…

Ами със същия успех можеха да ни съобщят например, че не се очакват снежни навявания в Добруджа през юли, та да не се тревожим и за това…

Мутафчийски откога започна да разбира и от радиационен фон или НОЩ вече ще се занимава не само с коронавируса, а с всички потенциални страхове на всеки един от народонаселението? Достатъчно е само тези страхове да се споделят в социалните мрежи или да се звъни директно на главния комисар и шеф на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Николай Николов. Не е лошо последният да си публикува номера на телефона, за да мога да му звънна лично, когато ме хване клаустрофобията от това принудително затворничество, наложено ми от НОЩ, или изпитам сериозно притеснение, че се задушавам, от задължителната маска, препоръчана от хора, които нямат хал хабер, че маските на открито са опасни и вредни за здрави хора.

Сега очаквам Мутафчийски да ни нареди да тръгнем и с тенджери на главите, за да се предпазваме от несъществуващата радиация, както ни накараха да ходим като малоумни с маски, които да ни предпазват от някакъв вирус при положение, че се изказаха десетки специалисти, че маската не върши тази работа…

Борисов, обръщам се към тебе, защото в тази държава нищо не става без твое знание и твое разпореждане, ти за идиоти ли ни имаш и не си ли даваш сметка, че не всички са елементарни и прости като голяма част от последователите ти?

Наталия Сотирова

Load More Related Articles

Check Also

Кеф с кефки и шкембе

В Пловдив имаше днес някакво събитие на армията. Бяха разположили някакви ракети, някакви …