Home Рубрики Коментарът на ... За вездесъщия и всемогъщия!

За вездесъщия и всемогъщия!

2 min read
0
0
99
Правосъдие по ГЕРБ

С извинение към всички, които са ощетени и пострадали от действителността в България, но е жалка и грозна картинка да се молите и кланяте за всичко на един неграмотен непукист с бостански прякор!

loading...

Това че неговото обкръжение и приЛЕЖАЩИте му медии го фаворизират и идеализират, за да се открои неговата самовлюбена фигура и да се създаде впечатлението за единственост и неповторимост, не означава, че трябва да се съобразявате с тази манипулация!

Това обкръжение и медии са склонни да импровизират протест пред Министерски съвет на чистачките на входовете в блоковете, за да може Величието ни да им реши проблемите с ниското заплащане на неквалифицирания им труд и неблагоприятната работна среда…

Единствено той ли има компетенцията и волята да се променят нещата в тази посока, в която да обслужват интересите на гражданите?

Той ли има квалификацията и образованието, чрез разпоредби или законодателна инициатива, да подобри условията на труд на сервитьори и бармани по морето, на медицински сестри и доктори, на водни и други съоръжения, а сега и това последно – приема на бащата на изнасиленото и убито по брутален начин момиче в Галиче?!

Съболезнования към бащата, роднините, близките и приятелите, но… Бойко има ли нужното за това образование или е единственият, който има инициативата да предизвика обсъждане за промяна на законодателството, в частта му за по строго наказание на непълнолетни рецидивисти???

Че какво са правили досега неговите министри, неговите народни представители в правни, социални и други комисии? Ако зависи само от него, да се закриват всички институции – министерства, дирекции, комитети, служби и организации и да се съкрати персоналът, хем ще се спестят много средства, и Бойко с 20-30 негови слуги да реши всичко и за всички! Парадоксът е, че той управлява еднолично, но когато нещо се обърка, винаги са виновни неговите подчинени или предишните правителства! Спрете със самоунижението, мили хора!

Властта достатъчно ни се подиграва и унижава, за да и поднасяме сами присъдата си!

Така официализирате неговата и тази на неговото обкръжение амбиция за тотален контрол. Официализирате тоталитарен режим!

А ние затвърждаваме статута си на роби. Притеснявам се, че тази среща е по инициатива на Кабинета, което означава единствено медийна кампания, поредният долнопробен пиар на безсърдечната ни власт, на гърба на изстрадалия народ!

Автор: Александър Колев

Източник: Фейсбук

Load More Related Articles

Check Also

Още щрихи от анатомията на предателя

„Депутатите от БСП, които напуснаха парламентарната група, осигуряваха кворума на мн…