Home Рубрики Коментарът на ... Защо последици няма да има….

Защо последици няма да има….

1 min read
0
0
103
Петър Стоянов и Иван Костов

Интервюто на професор Ханке взриви социалните мрежи и интернет. Директните обвинения в корупция на личности, които всички ние не само подозираме, но някои и сме сигурни, че са корумпирани, предизвикаха въпроси какви ще бъдат последиците. Защото явно професор Ханке има и доказателства. Впрочем не само той. Доказателства има навсякъде. И извън България също, в подходящи и неподходящи ръце.

loading...

За мен интервюто няма да има последици. Защо ли? Защото 30 години ни управлява една и съща мафия, като отровен бурен с много разклонения и един-единствен корен на злото.

Спомнете си агент Виктор! Който с конска усмивка нахъсваше скачащите по площадите и се кланяше също на Сорос. Агент! По съвместителство и Президент на изстрадалата ни държава.

Спомнете си Костов. Влязъл като бедняк в политиката, а сега един от милионерите в България. Говорещ с теменужки, но не и с народа. Приватизирал цялата икономика, изградена с труда и парите на българите, за жълти стотинки и познайте в чия полза. Подвел българите, че новата демокрация е по-добрата възможност. Че нямаме друг избор. Направил реформи, довели българите до просешка тояга. Заедно с Муравей Радев, също влязъл беден в политиката. Сега човекът стои зад богатството на Роза – мамата на бившия кмет на Пловдив. И зад много други фирми със сламени човеци формално. Знаете ли на кого са горите около Доспат, дори целите Родопи?

Петър Стоянов е част от онова СДС, което разграби България. Прикриващ и участващ в корупцията заедно с всички изброени. Всичко народно се раздели между новите демократи – ортаци в кражбата. Не че БСП също не участваха – макар и не толкова масово, но успяха също да захлебят доволно. Единствените излъгани камилчета останахме ние.

Костов беше тиранин почти колкото Борисов. Също държащ в ръцете си службите. И съответно компромати за всички, участващи в политиката. Включително и за Борисов. А последният има и с Мура Вей договорки….

Вижте Александър Йорданов. Според вас с какви качества е заслужил да влезе в листата на ГЕРБ за евродепутати? А сега се замислете за договорките и с кого точно са направени.

И мислите, че някой, особено човекът, назначен от Борисов за главен прокурор, ще започне да ги разследва? За такова нещо не ще го махнат, а направо ще изчезне само при мисълта да го направи. Защото в държавата на мафията омертата е най-свещената клетва.

Професор Ханке, казахте истината на заблудените българи. Но отдавна вече ракът е превзел цялата държава и я разяжда. Това с разследване и обвинения няма как да стане, защото не остана нито един почтен човек, който да има правомощията и възможностите, включително подкрепата на армия или полиция или служби, да се изправи срещу мафията!

Съжалявам. Истината е груба. Но на тази територия и по волята на отвъдокеанските господари, нищо случайно и почтено няма да се случи!

Елена Гунчева

* На снимката агентът Виктор на Държавна сигурност прави знака на победата за радост на наивните българи! Боже, колко наивни бяхме!

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Кое налага този абсурд?

Задавам си въпрос – кое налага удължаване на извънредното положение? За съжаление ние, нар…