Home Рубрики Скандали и клюки Джигит на пътя! Нагъл шофьор на автобус шпори и изпреварва със 130 км/ч

Джигит на пътя! Нагъл шофьор на автобус шпори и изпреварва със 130 км/ч

1 min read
0
0
343
Авто джигит

Автобус се движи с бясна скорост по пътя между Пазарджик и Пловдив. Трасето е едно от най-рисковите, съответно на него е отбелязан силен интензитет на пътнотранспортните произшествия. Това обаче никак не влияе върху действията на шофьорите, които често пренебрегват ограничението от 90 километра в час.

loading...

Именно такъв е случая на водач на туристически автобус на фирма “Виа Орбита”, който се движи с висока скорост и предприема рискови маневри, пише trafficnews.bg.

“Карах с около 10 километра повече от ограничението, когато започна да ме застига автобусът. С пресветване къси-дълги започна да ме притиска плътно в дясно, дори малко извън платното. При наличието на кола в насрещното, автобусът ме изпревари, като ме принуди да намаля значително рязко скоростта си, както и тази на колите в насрещното платно. Самият момент на изпреварване не можех да заснема понеже не знаех, че ще се случи…”, пише шофьорът в социалните мрежи.

След това той натиснал педала, за да застигне автобуса и да заснеме скоростта му на движение, която на моменти достига 120-130.

“Катастрофите никога няма да намалеят при наличието на такива индивиди (шофьори)”, пише още шофьорът.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Васил Божков: Не дължим нито стотинка неплатени данъци и такси

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков разпространи днес, 15 май, втори пост в новия си фейсбу…