Home Рубрики Скандали и клюки ГЕРБ заплашват вече и децата на непокорните!

ГЕРБ заплашват вече и децата на непокорните!

1 min read
0
0
487
Без коментар

ГЕРБ в безсилието си да озаптят критиките срещу себе си, да затворят устата на онези, които казват истината за тяхното националпредателско управление, за провалите им, за кражбите на стотици милиони лева пари на всички български граждани, за мутренския рекет, който упражняват над бизнеса, че преминаха всякакви граници на морала, на нормалните човешки отношения, на нормалното изобщо.

И ако досега всеки, който дръзнеше да казва истината било в медии, било в социална мрежа, беше атакуван от слугинажни журналисти и армия от тролове, беше привикван в полиция, в ДАНС и други органи на тоталитарната ГЕРБ машина, то вече преминаха и към заплашване на децата на онези, чийто глас не могат да заглушат.

Днес на вратата на дома на една жена, която не се страхува да говори за далаверите, за корупцията, за диктаторските методи, с които партията на Бойко Борисов опропасти България, чийто глас не можаха да заглушат с блокиране във Фейсбук и със заплахи, са позвънили двама мъже. В дома и сам е малолетния й син. Двамата герберски главоча, двете герберски мутри, са казали на това дете, да предаде на майка си, че могат да го вкарат в таксито, т.е. да бъде отвлечен.

До там ли стигна, Борисов? До там ли стигна, Цветанов? До там ли стигнахте, бе партия ГЕРБ? Да плашите деца! Да плашите българчета! Да, ги заплашвате с отвличане. Не ви ли е срам бе?

Load More Related Articles

Check Also

Невинни за „условията за получаване на подкуп”

Писмо от Десислава Иванчева и Биляна Петрова от ареста, вечерта на задържането им на 15.04…