Home Рубрики Скандали и клюки Шпионският скандал – отклоняване на вниманието от кризите с водата и отпадъците

Шпионският скандал – отклоняване на вниманието от кризите с водата и отпадъците

1 min read
0
0
158
Цензура

Малоумно идиотски опит да се отклони общественото внимание от кризите с водата в Перник и други градове, вноса на опасни боклуци и превръщането на България в сметището на Европа, е раздухвания от вчера шпионски скандал с Русия.

loading...

Чудя се с какъв акъл ония идиоти от ДАНС и Прокуратурата съчиниха толкова тъп, идиотски и малоумен шпионски пасквил.

Да обвиниш някого в шпионаж, защото видите ли се бил интересувал от механизмите на изборния процес в България. Ало, идиоти, откога това е държавна тайна, при условие, че всичко е публично по темата? Аааа, може би се притеснявате, че руския дипломат е разкрил грандиозната корупция и страховитите манипулации по време на избори, които се творят от властимащата ГЕРБ? Ама наистина сте идиоти с подобно обвинение.

Ами другото обвинение, към втория „шпионин“? Бил събирал информация за енергетиката и енергийната сигурност? Божееее, ама вие от ДАНС с всичкия ли сте? Що мислите народа за паднал от Марс? Каква енергетика? Каква енергийна сигурност? И ако вие не знаете, обикновените хора знаят, че не са нужни никакви шпиони, за да се разбере плачевното състояние на енергетиката ни.

И както казах в началото – цялата тая шпионска простотия е за отклоняване на общественото внимание около скандалите, свързани с кризата с водата и вноса на отпадъци.

А, и естествено, обслужване на интересите на една друга държава, на която сме колония – САЩ.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Поне да имаха по една гънка в мозъка

Две наши видни, ама много видни с чугунените си мозъци политически дами изпаднаха в истери…