Home Рубрики Скандали и клюки Скандал! На 258 място по свобода на словото

Скандал! На 258 място по свобода на словото

2 min read
0
0
65
Скандал

Това са препоръки към репортерите от директора на „Новини и актуални предавания“ на Нова телевизия Миляна Велева. В Домустелевизия явно смятат свободата на словото за обида. Но това са ОБЩЕСТВЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ, КОИТО ФОРМИРАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ.

loading...

Докъде ще стигне слугинажът на медиите и ибрикчийството към управляващите? Разбираемо е, собствениците на телевизии, които са ги купили именно с цел да обслужват властта и да манипулират народа, да отправят подобни препоръки. Учудвам се, че има журналисти, или по-скоро журналиститутки, които без срам и свян изпълняват подобни мръсни поръчки.

Хората по селата и малките градчета почти нямат кабелна телевизия, нямат интернет и се информират само от телевизиите. Сега виждате каква помия се излива в тези обществени медии, които имат задължението да осведомяват хората и да са НЕЗАВИСИМИ.

Медиите са четвъртата власт . И не е редно да служат като тоалетна хартия на другите три власти. Защото тяхната отговорност е още по-голяма.

Вие се чудите, защо по телевизиите не излъчват посещенията на Президента Радев из България, от посрещанията му топло от хората? Вие се чудите защо не се чува нищо да е направил? Вие се чудите защо се замазват престъпленията на гербавите? Това е отговорът на въпроса ви!

В една цивилизована държава, хората щяха да откажат окончателно да гледат тази продажна телевизия и другите, които изпълняват подобни мръсни поръчки. Защото заради такива журналиститутки, ще сме на 258 място в света по свобода на словото!

Целият текст на “препоръките”:

“Професионални насоки(май 2020) на НоваТВ

Колеги, напомням на всички, че репортажите за кметовете на ГЕРБ, за които имаме данни, че имат минимални грешки в управлението да са леко критични.

За кметовете на БСП и ДБ, включително и районните в София, трябва да сме силно критични, та дори и да засягаме Столичната община.

Знаете, че не трябва да изкарваме управлението безгрешно, но не и провалено,

ЗА ДА НЕ НАРУШАВАМЕ ДОГОВОРА,

но ни е позволена критика, в рамките на нормалното.

Напомням ви, че от репортажите с премиера да се изрежат въпросите на бТв, 7/8 и Свободна Европа.

За президента – репортажите да са кратки и без конкретика.

Божков винаги да е споменаван като

ОБВИНЕНИЯТ В РЕДИЦА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ БИВШ ХАЗАРТЕН БОС. В тази връзка – канете Найденов по-често. Той СЪЩО СЕ Е ЧУЛ С ШЕФА и има готовност винаги да е първо при нас.

Даренията на шефа и г-н Пеевски да се отразяват с необходимото внимание.

Не забравяйте препоръките ми от началото на месеца, относно компаниите на шефовете и отразяването на посещенията на премиера в тях. Същата трябва да е и посоката днес.

С колегите от Канал 3 поддържаме първоначалната уговорка за обмен, а от днес и с агенцията на г-н Недялков (ПИК – А.Н.). Там препоръките при конференциите на Щаба да се чуват ВИНАГИ въпросите на ИВЧЕТО (явно Ива Николова – А.Н.). Нареждането е от шефа и аз смятам така.

За спортна дирекция – знаете от новия сезон – политиката се променя и започвате да изписвате и изговаряте двете цската така: цска – София, а новаците като ЦСКА 48.

Васко(може би Васил Иванов – А.Н.) е говорил с шефа и трябва да се покаже отношение към втория му клуб. Не му е харесало това, което е чул и видял.

Не искам да съм лошата, но ще се наложат още съкращения, заради Covid-19.

Не мисля, че ако се придържаме към спуснатите от Севда насоки, ще имаме проблеми. Следвайте препоръките до изборите.

Поздрави и весел Гергьовден.

Миляна”

Елена Гунчева, Фейсбук

* В света има 258 държави, някои зависими, протекторати или колонии, но като общо брой са толкова.

Load More Related Articles

Check Also

Елена Йончева: Американски експерти обявиха – записът на Борисов е автентичен

Евродепутатът Елена Йончева обяви, че експертиза, направена от американска компания, която…