Home Рубрики Скандали и клюки Великата “ограда” на националните предатели ГЕРБ и ОП по границата с Турция

Великата “ограда” на националните предатели ГЕРБ и ОП по границата с Турция

1 min read
0
0
210
"Оградата"

Това, уважаеми читатели, е оградата, по-точно каквото е останало от нея, подобието на ограда, по границата между България и Турция. Снимките са направени на 4 декември 2018 г., в местността „Дълбокия дол“ в района на Малко Търново.

Ето как изглежда великата ограда на ГЕРБ, онази ограда, за която бяха похарчени стотици хиляди лева и която трябваше да спира бежанците.

Ето оградата, за която Елена Йончева разкри, че е жестока корупционна сделка, от която властимащите са прибрали десетки и стотици хиляди лева в своите банкови сметки.

"Оградата"
“Оградата”

Ето я оградата, която властта на ГЕРБ окраде, предавайки националната ни сигурност.

Господа и дами от ГЕРБ и ОП, като крадохте от оградата, не се ли замислихте поне малко, че крадейки от националната сигурност на България, вие всъщност сте национални предатели?

Не, всъщност това изобщо не го мислите и никога не бихте го помислили. За вас България е нищо, за вас България е дойна крава, която трябва да ви пълни банковите сметки, за вас българския народ е само средство за вашето безочливо забогатяване.

Господа и дами от ГЕРБ и ОП, вие сте просто едни долнопробно мръсно алчни национални предатели и нищо повече. Боклук и нищо повече.

Load More Related Articles

Check Also

Схемата! ТЕЛК – една от машините на ГЕРБ и Цветнов за избори

Свидетели сме на невиждана активност на МВР и прокуратурата по темата фалшиви ТЕЛК-ове. Та…