Home Рубрики Скандали и клюки Вие сте за разстрел, дами и господа!

Вие сте за разстрел, дами и господа!

2 min read
0
1
1,162
Образователен идиотизъм

Бе мама ви долнопробни съчинители на учебници, боклук издателства и продажно Министерство на образованието, вие сте разстрел бре, мръсници долни. За разстрел сте. До стената и куршум между очите. Това заслужавате мръсни, долни и продажни боклуци.

loading...

Може ли да тъпчете главите на подрастващите с идиотски осъвременени варианти на приказки, в които видите ли красивите дъщери зяпали телевизия и си мечтаели да се омъжат за професионални футболисти, както е изпляскано в приказката за Красавицата и звярът?

Може ли да тъпчете главите на бъдещето на България с идиотизми, че българи и турци живеели мирно и щастлив в Османската държава? Нямало турско робство. Нямало зверства. Нямало унищожаване на българската държава, култура, на вярата. Нямало е насилствена смяна на вярата. Идиоти. Наглеци. Продажници.

Авторите на подобни простащини трябва да бъдат лишени от всички права на български граждани, издателствата затворени, а цялото Министерство образованието и науката закрито и всички тези натикани в затвора като заплаха за националната сигурност.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Поне да имаха по една гънка в мозъка

Две наши видни, ама много видни с чугунените си мозъци политически дами изпаднаха в истери…