Home Рубрики Скандали и клюки Защо откраднахте българчето от майка му бе, гербери долни? Защо бе, изроди? Веднага го върнете, боклуци!!!

Защо откраднахте българчето от майка му бе, гербери долни? Защо бе, изроди? Веднага го върнете, боклуци!!!

1 min read
0
0
229
Майката и бабата на откраднатото от ГЕРБ българче

За празното бебешко кошче и откраднатото от държавата на ГЕРБ дете.

На Коледа в Смолян ДЪРЖАВАТА / няма да конкретизирам социални, лекари, кметове на села,  защото според мен те действат като ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА/ откраднаха едно здраво дете от майка му, за да го дадат в приемно семейство, а в последствие то да бъде дадено за осиновяване.

Предполагам, че осиновителите на детето вече са си платили на когото трябва и също са купили кошче за Александър.

Случката е следната: здрава майка от едно малко родопско селце забременява. Бебето е искано, чакано. Семейството на майката я подкрепя и също иска детето. Майката постъпва в болницата в Смолян, ражда детето с цезарово сечение, бебчо остава няколко дни в кувьоз, а тя през това време го посещава редовно. Остава дори допълнително в болницата след изписването си, за да може да бъде до детето си.

В деня, в който и бабата отива за да се уточнява изписването на бебето в болницата идват и две дами от Социална служба и им казват, че бебето ВЕЧЕ Е ДАДЕНО В ПРИЕМНО СЕМЕЙСТВО. Като крадци тихичко са се промъкнали и са взели детето.

И се започва: обясняват на майката, че не може да се грижи за детето, защото НЯМА КОЛА , И АКО ПРОДЪЛЖИ ДА ТЪРСИ ДЕТЕТО СИ ЩЕ Я ОСВИДЕТЕЛСТВАТ КАТО ЛУДА.

Започва се измисляне на доводи ЗАЩО ДА НЕ ВЪРНАТ ДЕТЕТО НА МАЙКАТА: къщата им била малка, нямали доходи и т.н. Моля ви, изгледайте репортажа на Елена Крумова , моя лична приятелка , в чийто професионализъм като обективен журналист не се съмнявам. В този репортаж всичко е достатъчно ясно.

Ще ви кажа за мен как стоят нещата. Бебето е било набелязано за открадване още преди да е било родено. Всички знаем колко струва едно хубаво,бяло и здраво бебе. Знаем ,че се плащат пет цифрени суми. Достатъчно журналистически разследвания има по темата.

Майката е сама , от малко родопско селце, няма знанията, парите и връзките за да се противопостави на държавната машина.

Тя може единствено да се надява да стане чудо и да й върнат детето , и да плаче денонощно.

В момента то е при приемни родители, на които пък им се плаща всеки месец по 800 лева , за да гледат откраднатото бебе. После това така желано дете ще бъде осиновено от някой , който вече си е платил.

Държавата е срещу майката, просто защото бебето е здраво и бяло. Защото детето е българче.

Питам аз – колко деца социалните отнеха от циганите?

Защо на 12 годишните цигански майки държавата дава пари, социали?

Защо в незаконните коптори не влизат социални работници, за да видят как се живее там и има ли условия за отглеждане на бебе?

Всяка циганска майка ли има кола, която според социалните служби е жизнено необходима за отглеждането на бебе?

Няма да коментирам повече, защото казуса е безумен.

Лично на мен ми прилича на взимането на еничарчета по турското робство.

Защо използвам думата “откраднато” за бебето? Защото до последния момент никой, нито Социални грижи, нито лекари, нито кмет на селото са дали на майката и най-малкото основание да мисли, че ще й вземат детето. Защото я поставят пред свършен факт. Защото майката и семейството й искат бебето, и са се подготвили.

Дарина Гочева, Фейсбук

Заглавието е на Voice of България

Load More Related Articles

Check Also

Невинни за „условията за получаване на подкуп”

Писмо от Десислава Иванчева и Биляна Петрова от ареста, вечерта на задържането им на 15.04…