Home Свят Азия Руски и сирийски военни проведоха съвместно учение в Тартус

Руски и сирийски военни проведоха съвместно учение в Тартус

1 min read
0
0
17
Тартус, Сирия

Руските и сирийските военнослужещи проведоха съвместно учение за защита на пристанището на Тартус, където се намира руската военноморска база, от банда саботьори, заяви пред руските репортери Вячеслав Родионов, ръководител на базата на Тартус.

loading...

“Проведено е съвместно тактическо учение на ВМС на САР и ВМС на Руската федерация, по време на съвместното тактическо учение бяха разработени въпросите за универсална отбрана на базиращия център” Тартус “. Всички цели на планираното учение бяха постигнати, ВМС на САР и руските ВМС са готови да защитават и защитават морската база на Тартус”, каза Родионов.

Според легендата на учението четирима водолази-саботьори се опитали да поставят отметка с импровизирано експлозивно устройство в долната част. Руската противосаботажна лодка Raptor пристигна на мястото, където могат да бъдат разположени.

Руските и сирийските военни унищожиха двама саботьори, още двама се опитаха да избягат. Зад тях руските бойни плувци се потопиха във водите на Средиземно море от страната на лодката. Саботьорите бяха хванати и изведени на брега, където чакаха руската военна полиция.

Водолазните саботьори действаха заедно с група нарушители, които се опитваха да стигнат до военноморска база с високоскоростна лодка. Те също не успяха да напуснат. Друга лодка, Kinel, се притече на помощ на Raptor-a, които стиснаха насилниците заедно и ги изведоха на брега.

Load More Related Articles

Check Also

29 души загинаха при срутване на хотел в Китай

Броят на загиналите при срутването на двуетажен хотел в китайската провинция Шанси се е ув…