Home Технологии F-16 събори Министерството на отбраната

F-16 събори Министерството на отбраната

1 min read
0
0
339
Интернет

Дали поради техническа причина, дали поради хакерска атака, дали поради голяма посещаемост или просто за да се скрие или премахне нещо от него, но тази вечер се срина сайта на Министерството на отбраната на България.

loading...

И всичко това става в момент, в който се завихря страхотен скандал относно избора на нов боен самолет за ВВС на страната.

Както повечето хора са разбрали, цялата дандания с разните му там комисии, простотиите по адрес на президента, парламентарните дивотии на властимащите, са имали за цел да бъдат закупени американските таралясници F-16.

Всъщност ако се върнем назад в историята, ще видим, че въпросният изтребител никога не е бил продаван нормално, т.е. в конкурентна среда. Продажбите му винаги са ставали след груб политически натиск, шантаж, подкупи и други непазарни шашми от страна на Вашингтон.

Явно фирмата Локхийд Мартин е неспособна да произведе продукт, който е продаваем на пазарни начала при честна конкуренция, което затвърждава мнението ни, че F-16 е просто един посредствен таралясник, който ще бъдем принудени на закупим.

Както и да е. Факт е, че F-16 събори българското Министерство на отбраната… сайта му, де.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Официален анонс на смартфона OPPO Reno 3A

Koмпaниятa ОРРО бeз излишeн peĸлaмeн шyм зaпoчнa в Япoния пpoдaжбитe нa cвoя нoв cмapтфoн …