Home Технологии Facebook пуска игри в облак

Facebook пуска игри в облак

2 min read
0
0
39
Facebook

Facebook обяви, че стартира редица “облачни” стрийминг игри за своето приложение за Android и за браузърната версия на своята социална медийна платформа.

loading...

Компанията подчерта, че не планира да стартира отделна услуга за игри в облак и че в момента стриймингът не е наличен на устройствата на Apple.

Facebook добави, че “въвежда имена на играчи и на “аватари” за тематични игри, за да могат играчите да участват в игрите с тях, вместо да използват цялото си име и снимка от техния Фейсбук профил”.

Водещата социална интернет медия също така заяви, че е направила редизайн на своя раздел Gaming и е пуснала т.нар. playable реклами.

Playable рекламите са интерактивни реклами, които позволяват на потребителите да изпробват основната функционалност на приложение или игра, като безплатна демонстрация. Това позволява на потребителите да тестват дадено приложение или игра, преди да се ангажират с неговото изтегляне, вместо просто да гледат статично изображение или само да гледат пасивно дадена видеореклама.

Load More Related Articles

Check Also

Google пуска 6 полезни новости за Android

Google обяви комплект от 6 новости, които са част от пролетния ъпдейт на Android. Компания…